Karadeniz Teknik Üniversitesi ile birlikte düzenlediğimiz 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Uygulanması na dair panel

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile birlikte düzenlediğimiz 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Uygulanması na dair panel

Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Uygulanması” konulu panel 20 Şubat 2018 tarihinde Kurum Başkanımız Prof. Dr. Faruk Bilir ve Kurul Üyelerimizin katılımlarıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde yapılmıştır.

 

Panel öncesinde Kurum Başkanımız Prof. Dr. Faruk Bilir ve Kurul Üyelerimiz Trabzon Valisi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü’ne nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

 

Panel, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Süleyman BAYKAL, Kurum Başkanımız Sayın Prof.Dr.Faruk BİLİR, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mithat KUTANOĞLU ve Trabzon Valisi Sayın Yücel YAVUZ’un açılış konuşmaları ile başlamıştır. Kurum İkinci Başkanı Cabir BİLİRGEN moderatörlüğünde yapılan panelde, Kurul Üyesi Şaban BABA “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda Veri Sorumluları ve Yükümlülükleri”, Kurul Üyesi Dr.Cengiz PAŞAOĞLU “Kişisel Verilerin Korunması Kapsamında Veri Güvenliğinin Değerlendirilmesi”, Kurul Üyesi Hasan AYDIN “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda İlgili Kişi ve Hakları” konularını sunmuştur.