Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Sonuçları

Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Sonuçları

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı’na, 10-21 Eylül 2018 tarihleri arasında başvuruda bulunarak evraklarını teslim etmiş olan adayların, mevzuatı gereğince yeterli şartları taşıyıp taşımadıkları Kurumumuz tarafından değerlendirilmiş olup, başvuruda bulunan adaylar, sınava katılmaya hak kazanıp kazanamadıklarını, aşağıdaki linklerden (başvurdukları branşa göre) TC Kimlik numaraları ile sorgulama yaparak öğreneceklerdir. Sorgulamalar T.C. Kimlik Numarası ile yapılacağından, sorgulama yaparken eksik ve yanlış bilgi girilmemesine dikkat edilmelidir.

TC Kimlik numarası marifetiyle yapılacak sorgulama sonucunda; sorgu ekranında sınava katılmaya hak kazananlar için “Banka ödemesi beklenmektedir”, hak kazanamayanlar için ise “Sınava girmeye hak kazanamadınız” uyarısı yer alacaktır.

Sınava katılmaya hak kazanan adayların, sınav ücreti olan 60 (Altmış) TL’yi 08 Ekim 2018 tarihinden, 10 Ekim 2018 tarihi saat: 17.00’ye kadar aşağıda yer verilen hesap numarasına elden, internet üzerinden havale veya EFT ile yatırması gerekmektedir.

Halkbankası Ankara Merkez Şubesi

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü IBAN Numarası: TR90 0001 2009 1940 0006 0000 71

ÖNEMLİ: ÖDEME AÇIKLAMASINDA TC KİMLİK NUMARASI, AD SOYAD, ALAN BİLGİLERİ MUTLAKA OLMALIDIR.

 

Adaylar 11 Ekim 2018 saat 15:00 itibariyle başvurularını sorguladıkları linklerden, yatırmış oldukları sınav ücretlerinin teyitini yapabilir, herhangi bir sorunla karşılaşıldığı takdirde; msbsinav@ybu.edu.tr adresine mail göndererek sorularına yanıt bulabilirler. Havale/EFT açıklamalarında bilgisi eksik olan ve kişisel hatalardan dolayı, süresi dışında para yatıran adaylar sınava giremez ve yatırılan paralar iade edilmez.

15 Ekim 2018 tarihinde sınav giriş belgelerine aynı linklerden TC Kimlik numarası ile sorgulama yaparak ulaşılabilecek, adreslere ayrıca sınava giriş belgesi gönderilmeyecektir.

 

MÜHENDİSLİK ALANINDAN BAŞVURANLAR İÇİN BAŞVURU SORGULAMA LİNKİ

http://msbsinav.ybu.edu.tr/aday/giris-belgesi/kisisel-verileri-koruma-kurumu-uzman-yardimciligi-muhendislik

HUKUK ALANINDAN BAŞVURANLAR İÇİN BAŞVURU SORGULAMA LİNKİ

http://msbsinav.ybu.edu.tr/aday/giris-belgesi/kisisel-verileri-koruma-kurumu-uzman-yardimciligi-hukuk

İİBF-SİYASAL-İŞLETME ALANINDAN BAŞVURANLAR İÇİN BAŞVURU SORGULAMA LİNKİ

http://msbsinav.ybu.edu.tr/aday/giris-belgesi/kisisel-verileri-koruma-kurumu-uzman-yardimciligi-iibf